06.03.2020. 14:29 Starost: 4 yrs

Održani izbori za vijeće MO, Čestitke mještankama povodom 8.Marta

Autor/ica: Bojan Vuk

Bebinoj listi najviše glasova, nogometaši startaju, novosti u Lučici

Nova rampa na ulazu u PŠRD Štinjan

Nova rampa na ulazu u PŠRD Štinjan

Prošli su i ovi izbori za vijeća MO. Nezavisna lista "mladih" Dušanka Bebića osvojila je 4, IDS sa partnerima 2, a SDP sa partnerima jedno mjesto u vijeću. Većih promjena nije bilo, u Štinjanu ide dalje sve po starom.
Nogometaši uskoro započinju sa prvenstvom. NK Štinjan ima 5 momčadi (do 9 godina tj. U9, U10,U11, seniore i veterane), ukupno oko 90 mladih igra nogomet na štinjanskom Fortinu. Poželimo im uspješnu proljetnu polusezonu, a mještane pozivamo da vikendom došeću do Campa bodriti naše momke.
U PŠRD Štinjan ne staju s uređivanjem lučice. Postavljena je ulazna rampa, instaliran je i proradio video nadzor, očekujemo od njih informacije o novim investicijama. Čujemo da se i Grad Pula sprema nastaviti s uređivanjem nove plaže na Hidrobazi. O privatnim investicijama ne treba puno govoriti - na svakom koraku se vide građevinski strojevi, grade se, nadograđuju, obnavljaju novi i novi apartmani. Nadamo se da opasni "Korona virus" ne će ugroziti praktički jedinu djelatnost u mjestu, iako će promet sigurno biti manji, u najmanju ruku zbog odlaska velikih festivala.

Svim mještankama Štinjana čestitamo njihov dan, 8.Mart, međunarodni dan žena.